2310 569 037 Greek English
Banner for Espa
Banner for Espa

Πολιτική Απορρήτου

Όροι Χρήσης Ιστότοπου


Η επίσκεψη και χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου, "ARTandPRINT - www.artandprint.gr" αποτελεί ανεπιφύλακτη αποδοχή των κάτωθι όρων τους οπoίoυς καλείστε να διαβάσετε προσεκτικά και οι οποίοι ισχύουν από την πρώτη επίσκεψη σας στον παρόντα δικτυακό τόπο.
 

  • Τα πνευματικά δικαιώματα του περιεχομένου που έχουν εισαχθεί ή θα εισαχθούν στο διαδίκτυο από την ARTandPRINT , προστατεύονται από τους ελληνικούς νόμους περί πνευματικής ιδιοκτησίας και ανήκουν αποκλειστικά στην ARTandPRINT  ή στον εκάστοτε δικαιούχο τους
  • Η επιχείρησή μας αποτελεί μοναδικό και αποκλειστικό δικαιούχο όλων των δικαιωμάτων πνευματικής ή/και βιομηχανικής ιδιοκτησίας του περιεχομένου και της διάρθρωσης της Ιστοσελίδας εκτός ρητών εξαιρέσεων.
    Όλο το περιεχόμενο της Ιστοσελίδας, συμπεριλαμβανομένων των σημάτων, διακριτικών τίτλων, λογοτύπων, εικόνων, γραφικών, φωτογραφιών, σχεδίων, κειμένων, παρεχόμενων υπηρεσιών ή/και προϊόντων αποτελούν ιδιοκτησία της Εταιρίας και προστατεύονται κατά τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού δικαίου (Ν.2121/1993, 2239/94 κλπ) του ευρωπαϊκού δικαίου και των σχετικών διεθνών συμβάσεων και συνθηκών. Γραφικά και λογότυπα, που χρησιμοποιούνται σε σχέση με την Ιστοσελίδα, αποτελούν καταχωρημένα εμπορικά σήματα στην Ελλάδα . Απαγορεύεται ρητά οποιαδήποτε αντιγραφή, αποθήκευση, αναπαραγωγή, εγγραφή, διανομή, μεταφορά, φόρτωση (download), μεταποίηση, πώληση, έκδοση, μετάφραση, τροποποίηση, δημιουργία παράγωγης εργασίας του συνόλου ή μέρους του περιεχομένου της Ιστοσελίδας, χωρίς προηγούμενη έγγραφη άδεια της Εταιρίας.
  • Η κατά παράβαση των δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας χρήση οποιουδήποτε μέρους της Ιστοσελίδας απαγορεύεται αυστηρά και επισύρει αστικές και ποινικές κυρώσεις, συμπεριλαμβανομένων πιθανών χρηματικών προστίμων.
  • Κατά τη χρήση της Ιστοσελίδας μας οφείλετε να τηρείτε τους κανόνες και τις διατάξεις του Ελληνικού, Ευρωπαϊκού και Διεθνούς Δικαίου και τη σχετική νομοθεσία που διέπει τις τηλεπικοινωνίες, ως και να απέχετε από κάθε παράνομη, αθέμιτη ή/και καταχρηστική χρήση του περιεχομένου της Ιστοσελίδας. Ενδεικτικά και όχι περιοριστικά απαγορεύονται κάθε προσπάθεια επιβουλής του περιεχομένου και της λειτουργικότητας της Ιστοσελίδας, προσπάθεια πρόκλησης ζημίας στον διακομιστή, στο λειτουργικό σύστημα και το λογισμικό που υποστηρίζουν την Ιστοσελίδα, παραβίαση απορρήτων και κωδικών ασφαλείας, χρήση της Ιστοσελίδας και του περιεχομένου της για εμπορικούς ή εν γένει άλλους μη αυστηρά προσωπικούς σκοπούς,  υιοθέτηση πρακτικών αθέμιτου ανταγωνισμού, διάδοση παραπλανητικών ισχυρισμών για την Ιστοσελίδα και τον πάροχό της κλπ.

    Σε περίπτωση που  ήθελε προκληθεί υλική ή ηθική, θετική ή αποθετική ζημία ή διαφυγόν κέρδος στην Ιστοσελίδα μας, στην Εταιρία ή σε τρίτους από τοιαύτη ως άνω κακή ή αθέμιτη χρήση της Ιστοσελίδας, ο υπαίτιος χρήστης  ευθύνεται σε αποζημίωση της Εταιρίας χωρίς να αποκλείονται τυχόν ποινικές ευθύνες.

 Σας ευχαριστούμε.

Επικοινωνήστε μαζί μας