2310 569 037 Greek English

Εφαρμογές οχημάτων

Τα φιλοτεχνημένα οχήματα αποτελούν άριστο τρόπος διαφήμισης, με ασυναγώνιστο πλεονέκτημα την διαρκή κινούμενη προβολή της εταιρίας σας. Χιλιάδες μάτια θα δουν το διαφημιστικό σας μήνυμα.
Εντυπωσιακά αποτελέσματα για προώθηση των προϊόντων - υπηρεσιών σας και της επαγγελματικής δραστηριότητας σας.

Η διαφημιστική επικοινωνία, μέσω της κάλυψης του εταιρικού στόλου, αποτελεί τον οικονομικότερο τρόπο προβολής συγκριτικά με το πόσοι άνθρωποι βλέπουν το διαφημιστικό σας μήνυμα ανά διαθέσιμο ευρώ επένδυσης.

Οι καλύψεις Οχημάτων των Εταιρικών Στόλων, υλοποιούνται με ειδικά Αυτοκόλλητα (μονομερικά – πολυμερικά – χυτά) για αντοχή και χρονική διάρκεια της διαφημιστικής ενέργειας από 1 χρόνο έως και πάνω από 6 χρόνια. Εγγυημένη ποιότητα υλικών και εργασίας.

• Τα Μονομερικά αυτοκόλλητα θεωρούνται ιδανικά για σχετικά μεσοβραχυπρόθεσμες ενέργειες και μόνο για λείες επιφάνειες.
• Τα Πολυμερικά αυτοκόλλητα αποτελούν την ιδανική πρόταση για ενέργειες με διάρκεια ζωής σε βάθος χρόνου (πάνω από 4 χρόνια), σε σχετικά εύκολες επιφάνειες.
• Τα Χυτά αυτοκόλλητα είναι τα πλέον κατάλληλα για δύσκολες επιφάνειες με απότομες καμπύλες (εσωτερικές & εξωτερικές), για εφαρμογές υψηλών απαιτήσεων ΟΛΙΚΗΣ ΚΑΛΥΨΗΣ οχήματος, για μακροπρόθεσμες ενέργειες με διάρκεια ζωής πάνω από 6 χρόνια.

 

Η ART and PRINT, προσφέρει καθετοποιημένες παροχές, ξεκινώντας από το δημιουργικό, το δοκίμιο & την παρουσίαση σε φωτορεαλιστική απόδοση, μέχρι την τοποθέτηση και την υλοποίηση, στους χώρους μας.

Επικοινωνήστε μαζί μας